Website hack met spoed oplossen

Help, ik ben gehackt!?

Het kan een ieder overkomen: een gehackte website. Wij zijn gespecialiseerd in het hackvrij maken van websites en webshops. Wacht niet te lang en kom direct in actie!

Hoe kunnen we helpen

Een gehackte website of webshop is ontzettend vervelend en heeft direct invloed op uw omzet. Snelle actie is nodig en wij helpen u dan ook direct!

Een website kan gehackt worden

Als je een website hebt, kan deze helaas ook gehackt worden. Hoewel je een hack natuurlijk liever helemaal wilt voorkomen, kan het soms gebeuren dat een website gehackt wordt. Doordat er zo veel websites gebruik maken van WordPress – 30 procent van het hele internet draait tegenwoordig op WordPress – hoor je ook vaak over gehackte WordPress-websites. Dat betekent niet dat WordPress per definitie onveilig is. Maar omdat WordPress door zo veel mensen gebruikt wordt, worden er relatief vaak WordPress-websites gehackt. Logisch ook, want van de tien websites zijn er gemiddeld drie met WordPress gemaakt!

Malware verwijderen

We zullen alle bestanden nalopen en de bestanden die geïnfecteerd zijn herstellen naar hun originele staat. Dit is een tijdrovende klus, maar wel noodzakelijk.

Veilige omgeving creëren

Wij bieden en moderne en veilige hostingomgeving die standaard is voorzien van de meest essentiële beveiligingsmaatregelen.

Phishing-pagina verwijderen

De meerderheid heeft geen idee dat er phishing-pagina's op de site staan. Ze zijn verborgen voor het zichtbare oog. Het is erg belangrijk om deze pagina's zo snel mogelijk te verwijderen.

Verwijdering Google blacklist

URL-blokkering is tegenwoordig een veel voorkomend verschijnsel, vooral als u gehackt bent. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop van de Google blacklist wordt afgehaald.

Backdoors sluiten

Hackers zullen vaak een backdoor installeren om ervoor te zorgen dat ze weer binnen kunnen komen, zelfs nadat u uw website heeft beveiligd. Het is van belang deze direct te verwijderen.

Herstel webpagina's

Het komt vaak voor dat door een hack uw hele website zichtbaar veranderd is. Wij passen de pagina's aan naar de originele staat van voor de hack, zodat er achteraf niks meer van terug te zien is.

Leer meer over gehackte websites

Meest gestelde vragen

Slechte beveiligingsmaatregelen is de belangrijkste oorzaak. Hackers maken gebruik van andere websites voor plezier en macht. Ongewenste pop-ups en reclames op uw website. Website offline of omgeleid naar andere websites. De belangrijkste vraag is, hoe kunt u dit voorkomen? Wij bieden de oplossing.
Als u ongewenste reclame uitingen ziet op uw website, dan bent u hoogstwaarschijnlijk gehackt. Zelfs als u dit zelf nog niet ervaart, kan het nuttig zijn om een analyse uit te laten voeren en uw website optimaal beveiligd te hebben.
In sommige gevallen kunt u zelf proberen een poging te wagen door een back-up te installeren. Als dit niet werkt, zijn verdere stappen nodig. Wij kunnen u hierbij helpen.
Zodra we een aanvraag hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Daarna doen we een inschatting voor de benodigde tijd. Doorgaans is het binnen 24 uur opgelost.
Er zijn eindeloze mogelijkheden. Dit kan via een installatie of update aan een thema of plug-in. Via een e-mail, hosting of andere website.
Door te zorgen dat u weet wat u precies doet. Een thema of plug-in updaten of installeren is lang niet zo onschuldig als het lijkt. Zorg dat u uw onderhoud en beveiliging uitbesteed aan een vertrouwde partij.
De kosten zijn afhankelijk aan complexiteit en spoed. Tarieven starten vanaf €90. Wilt u met hoge spoed geholpen worden? Neem dan direct contact met ons op.
Door de juiste maatregelen te nemen kunt u beschermd zijn tegen hackers. Zorg dat u weet wat u doet als u een thema of plug-in installeert/bijwerkt. Besteedt uw beveiliging uit, zodat u preventief beschermd bent.

    De website check is geheel vrijblijvend - Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

    website beveiligen

    Discretie en een snelle service staan voorop

    Bent u gehackt? Of wilt u controleren of uw website wel goed beveiligd is? Wij werken snel en discreet. Voor meer informatie of speciale wensen kunt u contact opnemen.