GRATIS WEBSITE CHECK BIJ GO 4 SECURE

Is mijn website veilig?

Als u een eigen website beheert dan is gehackt worden een van uw grootste nachtmerries. Toch zijn maar weinig mensen bezig met de beveiliging van hun website. Vaak wordt gedacht dat het alleen maar andere mensen overkomt. Als u dan toch gehackt blijkt te zijn dan is het kwaad al geschied en bent u te laat.

Hoe kunnen we helpen

WordPress is het meest gebruikte CMS-systeem ter wereld en daarmee een geliefd doelwit voor aanvallen.

Veilige website en/of webshop!

Hackers zijn niet op zoek naar de populairste websites met het meeste verkeer, maar naar websites met beveiligingsgaten. Hackers houden van websites met zwakke wachtwoorden, websites die draaien op verouderde versies van WordPress, thema’s of plug-ins. Er zijn verschillende redenen voor hackers om hun werk te doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jouw website gebruiken om jouw bezoekers om te leiden naar andere websites waarmee ze geld verdienen, of maken ze gebruik van jouw website om via jouw server spam mail te versturen.

CMS systeem

Een veel voorkomend probleem waardoor websites gehackt worden komen voort uit verouderde CMS-systemen en plug-ins.

Thema en plug-ins

Naast het CMS systeem komen vele hacks voort uit verouderde thema's en plug-ins. Als deze niet goed beveiligd zijn krijgt een hacker zo toegang tot al uw gegevens.

Toegang

Makkelijk te raden wachtwoorden zijn een veel voorkomend probleem waardoor hackers toegang krijgen tot uw website of webshop.

AVG

De AP kan organisaties die de AVG overtreden een boete opleggen van maximaal 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde jaaromzet.

Backdoors

Een backdoor is een code die aan een website is toegevoegd en waarmee een hacker toegang kan krijgen tot de server terwijl hij onopgemerkt blijft en de normale login omzeilt.

Virussen en hacks

Hackers zijn de personen die achter computeraanvallen zitten. Die aanvallen voeren ze uit met behulp van virussen of malware, spyware en ransomware.

Leer meer over beveiliging

Meest gestelde vragen

Met onze website beveiliging bent u verzekerd van een veilige website en bent u preventief beveiligd tegen hackers. Toch gehackt? Wij lossen het voor u op.
Een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw hosting en CMS is het startpunt. Dit is slechts een klein onderdeel van beveiliging. Er zijn veel meer belangrijke aspecten waar u op moet letten. Wij nemen dit volledig uit handen, zodat u preventief beschermd bent.

U kunt bij ons kiezen voor meerdere pakketten, deze vindt u hier. Voor grote bedrijven adviseren wij het alles-in-1-pakket, waarbij wij alle zorgen uit handen nemen. Wij dragen zorg voor beveiliging, hosting, onderhoud en nog veel meer. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Websites worden voornamelijk in WordPress gemaakt, maar werkt u liever in uw eigen cloud? Of maakt u gebruik van Amazon (AWS) of Microsoft Azure? Dit is geen probleem, wij kunnen elk systeem beveiligen. 

Het belangrijkste voordeel is dat u verzekerd bent van een veilige website tegen hackers. U heeft er geen omkijken naar, wij doen het werk en zorgen dat uw website preventief beveiligd is.
Uw website(s) preventief beveiligen met het ‘premium’ pakket. Hiermee bent u beveiligd tegen hackers en ongewenste activiteiten. Bent u toch gehackt? Wij lossen het voor u op.

    De website check is geheel vrijblijvend - Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

    website beveiligen

    Discretie en een snelle service staan voorop

    Bent u gehackt? Of wilt u controleren of uw website wel goed beveiligd is? Wij werken snel en discreet. Voor meer informatie of speciale wensen kunt u contact opnemen.