Maak het hackers niet té makkelijk!

Ik wil mijn website beveiligen

Als u een eigen website beheert dan is gehackt worden een van uw grootste nachtmerries. Toch zijn maar weinig mensen bezig met de beveiliging van hun website. Vaak wordt gedacht dat het alleen maar andere mensen overkomt. Als u dan toch gehackt blijkt te zijn dan is het kwaad al geschied en bent u te laat. 

Hoe kunnen we helpen

Om uw website te beschermen moet u alert zijn en zult u de nodige beveiligings-maatregelen moeten nemen.

Geef hackers geen kans!

Voorkomen is beter dan genezen. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw website wordt gehackt. Om de kans de verkleinen kunt u kiezen voor ons preventieve beveiligingspakket. Een proactieve, preventieve aanpak is nodig voor de veiligheid van uw website. Onze firewall blokkeert aanvallen op uw website, terwijl de malwarescanner uw website regelmatig doorzoekt op schadelijke inhoud en u waarschuwt als die wordt aangetroffen.

Wachtwoorden vernieuwen

Om uw website of webshop te beschermen tegen hackers is het belangrijk om een moeilijk te raden wachtwoord in te stellen.

Firewall en 2FA

Wij hebben een firewall ontwikkeld welke goed samenwerkt met 2FA. De twee-factor-authenticatie zorgt ervoor dat alleen gebruikers met vertrouwde apparaten kunnen inloggen

SSL certificaat

Zichtbaar je websitebeveiliging tonen met het groene hangslot en de groene adresbalk. Go 4 Secure regelt dit graag voor uw website en/of webshop.

Plugins en thema's updaten

Wij zullen al uw plug-ins en het geïnstalleerde thema updaten. Als deze niet goed beveiligd zijn krijgt een hacker zo toegang tot al uw gegevens.

Backdoors sluiten

Hackers zullen vaak een backdoor installeren om ervoor te zorgen dat ze weer binnen kunnen komen, zelfs nadat u uw website heeft beveiligd. Het is van belang deze direct te verwijderen.

Directory browsing

Als uw directories zichtbaar zijn dan kunnen hackers zien welke thema’s en plugins u gebruikt. Hier kunnen zij misbruik van maken. Daarom is het belangrijk om "Directory browsing" uit te schakelen.

Leer meer over beveiliging

Meest gestelde vragen

Met onze website beveiliging bent u verzekerd van een veilige website en bent u preventief beveiligd tegen hackers. Toch gehackt? Wij lossen het voor u op.
Een gebruikersnaam en wachtwoord voor uw hosting en CMS is het startpunt. Dit is slechts een klein onderdeel van beveiliging. Er zijn veel meer belangrijke aspecten waar u op moet letten. Wij nemen dit volledig uit handen, zodat u preventief beschermd bent.

U kunt bij ons kiezen voor meerdere pakketten, deze vindt u hier. Voor grote bedrijven adviseren wij het alles-in-1-pakket, waarbij wij alle zorgen uit handen nemen. Wij dragen zorg voor beveiliging, hosting, onderhoud en nog veel meer. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Websites worden voornamelijk in WordPress gemaakt, maar werkt u liever in uw eigen cloud? Of maakt u gebruik van Amazon (AWS) of Microsoft Azure? Dit is geen probleem, wij kunnen elk systeem beveiligen. 

Het belangrijkste voordeel is dat u verzekerd bent van een veilige website tegen hackers. U heeft er geen omkijken naar, wij doen het werk en zorgen dat uw website preventief beveiligd is.
Uw website(s) preventief beveiligen met het ‘premium’ pakket. Hiermee bent u beveiligd tegen hackers en ongewenste activiteiten. Bent u toch gehackt? Wij lossen het voor u op.

    De website check is geheel vrijblijvend - Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

    website beveiligen

    Discretie en een snelle service staan voorop

    Bent u gehackt? Of wilt u controleren of uw website wel goed beveiligd is? Wij werken snel en discreet. Voor meer informatie of speciale wensen kunt u contact opnemen.